-
Výroba masných klobás
13. 6. 2022Prakticky zaměřený kurz, proložený i teorií. Koná se v provozech Mendelu v Brně a účastníci se mohou těšit na velké množství různých druhů vlastnoručně vyrobených masných klobás. Kurz je určen pro širokou veřejnost a milovníky masa, zaměstnance v… -
Výroba sýrů pro začátečníky
11. 6. 2022Dvoudenní kurz pro začátečníky a domácí experimentátory, kteří se chtějí o sýrech a jejich výrobě dozvědět více. Kurz je rozdělen na teoretickou a praktickou část. Obsah kurzu Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých… -
Základy senzorické analýzy
7. 6. 2022Kurz je učený pracovníkům potravinářských provozů a společného stravování, zaměstnancům a studentům učňovských potravinářských oborů, středních potravinářských škol a univerzit. V neposlední řadě také pro širokou veřejnost, která se o dané téma…